logo shcc

Jämsä17 yle

JÄMSÄ2017 Ylämaankarjanäyttely LA 26.8 avautuu yleisölle klo10.


* Näyttelyn avaa klo11 Faban Osk:n Kaisa Sirkko ja Jämsän kaupungin terveiset tuo kaupunginvaltuuston pj Merja Lahtinen.
*Arvostelunäyttelyyn osallistuu hiehoja/lehmiä 19 kpl, sonneja 11. Ryhmien välissä noin 45min- 1h tauko. Tapahtuma päättyy n.klo16.
*Paikalla raikaa juhlanäyttelyn kunniaksi säkkipillin soitanta - pilliin puhaltaa Antero "Antsu"Perttunen

PATAPIRTTI
*Kesän Karvaisin lähiruokatapahtuma lauantaina 26.8.2017 Patapirtillä. Suomen Highland Cattle Club 20v juhlanäyttely! Vapaa pääsy!
*Näyttelyalueella lähiruoka-, makkara- ja ylämaankarja - aiheista tuotemyyntiä. Varatkaa käteistä rahaa mukaan!
*Patapirtissä on tarjolla lähiruokahenkinen noutopöytä klo 12 - 16 ja Haikku-hampurilaisia.
*Lapsille -Näyttelyalueella haikkuvisaa Seppälän lasten ideoimana jota voi tehdä koko näyttelyn ajan ja samoin Patapirtin puolelta lapsille myös metsäretkeilyä puolen hehtaarin metsässä olevalla peikkopolulla. Lumotussa metsässä seikkailee pienten lasten ilona Lila Leiskupeikko. Lapsille myös lampaiden rapsutusta ym. tarjolla.

TERVETULOA!
SHCC ry
Uusi-Yijälän tila & Patapirtti

lisätietoja: fb - Suomen Highland Cattle Club ry, fb - Patapirtti

kuva lihaesite

index

 

 

 

 

 

 

Kiitos kaikille osastollamme vieraileille Farmarissa!

 

 

 

 

yhd1

Ylämaankarjayhdistyksen  juhlavuoden alkumaljat nautittiin 25.2 Savonlinnassa. Sääntömääräisen vuosikokouksen jälkeen pidetyssä juhlakokouksessa, juhlapuhujana toimi MMv:n puheenjohtaja, kansanedustaja Jari Leppä. Juhlakokouksen yhteydessä rotuyhdistys jakoi muistamisia aktiivisille jäsentoimijoille. Kiitoksena yhteistyöstä ja avusta yli roturajojen jaettiin hereford kasvattaja Johanna Jahkolalle, Urjalaan Beyond breeds - muistaminen.


Suomen Highland Cattle Club ry kiittää Pihvikarjaliiton pj Antti Veräväistä, Faba Osk:n jalostus- ja emolehmäasiantuntija Eija Rantasta ja Suomen Limousinkasvattajat ry:n ja Suomen Charolais yhdistys ry:n yhteistervehdyksen tuonutta Joel Puhakaista onnitteluista ja tuomisista.

 

yhd3

Olavinlinna ja sen Kuninkaansali tarjosivat hulppeat puitteet iltajuhlaan. Säkkipillivirtuoosi Antero "Antsu" Perttusen soitanta, Seppälän perheen laulu- ja musiikkiesitykset ja runsas linnan pitopöytä siivittivät riehakasta illanviettoa.

MatinskottikuvatSuomen Highland Cattle Club ry on suunnitellut yhdessä Spa Coachesin ja John Ashtonin kanssa syysmatkan Skotlantiin lokakuussa 2017!

Matkaohjelma sisältää vähintään 8 tilavierailua skotlantilaisilla highland cattle-tiloilla koillis- ja itäosissa Skotlantia, viskitislaamo- ja linnavierailun, hienoja maisemia ja hyvää seuraa. 5 yötä, 5kokonaista päivää, kuudentena lento kotiin.... kirjaudu jäsensivustolle ja lue lisää /  lisätietoja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ylös