logo shcc

kuva lihaesite

index

 

 

 

 

 

 

Olemme mukana FARMARISSA 2017!

Yhdistyksen ständi löytyy osastolta KE67

Tule tutustumaan toimintaamme, rotuun ja sen käyttömahdollisuuksiin niin laitumilla kuin lautasella!

 

 

 

 

pyllyt

 JÄMSÄ2017

Kansallinen Highland Cattle vuosinäyttely järjestetään tänä vuonna Jämsässä, Keski-Suomessa, lauantaina 26.8.2017.

Kyseessä on Suomen Highland Cattle Club ry:n 20v juhlavuoden juhlanäyttely ja yhdistys kannustaakin kaikkia jäseniään, niin uusia kuin vanhoja, niin ensikertalaisia kuin konkareitakin osallistumaan JÄMSÄ2017-näyttelyyn rohkeasti ja avoimin mielin. Näyttelyyn myös huipentuu Suomessa järjestettävä useampi päiväinen kansainvälinen highland-kasvattajien tapaaminen. Tuomarina erittäin arvostettu Mr Angus R. Mckay Skotlannista.

ENNAKKOILMOITTAUTUMISIA OTETAAN NYT VASTAAN!

Ilmoita tilasi sekä näyttelyyn osallistuvien eläinten lukumäärä Johanna Ratialle TOUKOKUUN loppuun mennessä osoitteeseen:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Eläinten yksilötiedot tarvitsee ilmoittaa vasta kesäkuun lopussa.

Varaa paikkasi!

yhd1

Ylämaankarjayhdistyksen  juhlavuoden alkumaljat nautittiin 25.2 Savonlinnassa. Sääntömääräisen vuosikokouksen jälkeen pidetyssä juhlakokouksessa, juhlapuhujana toimi MMv:n puheenjohtaja, kansanedustaja Jari Leppä. Juhlakokouksen yhteydessä rotuyhdistys jakoi muistamisia aktiivisille jäsentoimijoille. Kiitoksena yhteistyöstä ja avusta yli roturajojen jaettiin hereford kasvattaja Johanna Jahkolalle, Urjalaan Beyond breeds - muistaminen.


Suomen Highland Cattle Club ry kiittää Pihvikarjaliiton pj Antti Veräväistä, Faba Osk:n jalostus- ja emolehmäasiantuntija Eija Rantasta ja Suomen Limousinkasvattajat ry:n ja Suomen Charolais yhdistys ry:n yhteistervehdyksen tuonutta Joel Puhakaista onnitteluista ja tuomisista.

 

yhd3

Olavinlinna ja sen Kuninkaansali tarjosivat hulppeat puitteet iltajuhlaan. Säkkipillivirtuoosi Antero "Antsu" Perttusen soitanta, Seppälän perheen laulu- ja musiikkiesitykset ja runsas linnan pitopöytä siivittivät riehakasta illanviettoa.

MatinskottikuvatSuomen Highland Cattle Club ry on suunnitellut yhdessä Spa Coachesin ja John Ashtonin kanssa syysmatkan Skotlantiin lokakuussa 2017!

Matkaohjelma sisältää vähintään 8 tilavierailua skotlantilaisilla highland cattle-tiloilla koillis- ja itäosissa Skotlantia, viskitislaamo- ja linnavierailun, hienoja maisemia ja hyvää seuraa. 5 yötä, 5kokonaista päivää, kuudentena lento kotiin.... kirjaudu jäsensivustolle ja lue lisää /  lisätietoja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ylös