logo shcc

yty2

Sedu aikuiskoulutus Ilmajoella järjestää yhteistyössä Suomen Highland Cattle Club ry:n kanssa koulutuksen aiheesta highland cattle naudanlihantuotannossa. Koulutus on tarkoitettu kaikille alasta kiinnostuneille jo toimiville yrittäjille sekä henkilöille, jotka ovat aloittamassa alan yritystoimintaa. Koulutuksen tavoitteena on oppia tuottamaan naudanlihaa highland cattle-tilalla. Koulutus on osa tuotantoeläinten hoidon ja hyvinvoinnin ammattitutkintoa. Koulutuksen kesto 10 päivää aikavälillä 6.10.2017-17.3.2018.

Voit hakeutua koulutukseen 1.10.2017 mennessä osoitteessa: www.seduaikuiskoulutus.fi

Lisätietoa:

kuva lihaesite

index

 

 

 

 

 

 

Kiitos kaikille osastollamme vieraileille Farmarissa!

 

 

 

 

pyllyt

 JÄMSÄ2017

Kansallinen Highland Cattle vuosinäyttely järjestetään tänä vuonna Jämsässä, Keski-Suomessa, lauantaina 26.8.2017.

Kyseessä on Suomen Highland Cattle Club ry:n 20v juhlavuoden juhlanäyttely ja yhdistys kannustaakin kaikkia jäseniään, niin uusia kuin vanhoja, niin ensikertalaisia kuin konkareitakin osallistumaan JÄMSÄ2017-näyttelyyn rohkeasti ja avoimin mielin. Näyttelyyn myös huipentuu Suomessa järjestettävä useampi päiväinen kansainvälinen highland-kasvattajien tapaaminen. Tuomarina erittäin arvostettu Mr Angus R. Mckay Skotlannista.

ENNAKKOILMOITTAUTUMISIA OTETAAN NYT VASTAAN!

Ilmoita tilasi sekä näyttelyyn osallistuvien eläinten lukumäärä Johanna Ratialle TOUKOKUUN loppuun mennessä osoitteeseen:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Eläinten yksilötiedot tarvitsee ilmoittaa vasta kesäkuun lopussa.

Varaa paikkasi!

yhd1

Ylämaankarjayhdistyksen  juhlavuoden alkumaljat nautittiin 25.2 Savonlinnassa. Sääntömääräisen vuosikokouksen jälkeen pidetyssä juhlakokouksessa, juhlapuhujana toimi MMv:n puheenjohtaja, kansanedustaja Jari Leppä. Juhlakokouksen yhteydessä rotuyhdistys jakoi muistamisia aktiivisille jäsentoimijoille. Kiitoksena yhteistyöstä ja avusta yli roturajojen jaettiin hereford kasvattaja Johanna Jahkolalle, Urjalaan Beyond breeds - muistaminen.


Suomen Highland Cattle Club ry kiittää Pihvikarjaliiton pj Antti Veräväistä, Faba Osk:n jalostus- ja emolehmäasiantuntija Eija Rantasta ja Suomen Limousinkasvattajat ry:n ja Suomen Charolais yhdistys ry:n yhteistervehdyksen tuonutta Joel Puhakaista onnitteluista ja tuomisista.

 

yhd3

Olavinlinna ja sen Kuninkaansali tarjosivat hulppeat puitteet iltajuhlaan. Säkkipillivirtuoosi Antero "Antsu" Perttusen soitanta, Seppälän perheen laulu- ja musiikkiesitykset ja runsas linnan pitopöytä siivittivät riehakasta illanviettoa.

Ylös