logo shcc

Suomen Highland Cattle Club ry onnittelee 100-vuotiasta Suomea! Samalla toivotamme jäsenistöllemme ja yhteistyökumppaneillemme rauhallista joulua ja kiitämme kuluneesta vuodesta!

suomi100

fabaxVarmista parhaat annokset seuraavalle siemennyskaudelle! Liharotuisten sonnien ennakkotilaus on parhaillaan käynnissä. Annoksia tilataan vain sen verran kuin niihin on tilauksia. Keskitetyn tilauksen etu on annosten alemmat tuontikustannukset ja siten alempi annoshinta.

Tilaamaan pääset tästä linkistä. Kun annokset ovat Suomessa, ne toimitetaan Kotiinkuljetus -palvelulla tai seminologikuriiripalvelulla seuraavan typpikierron yhteydessä omaan säiliöösi tai lähimmän seminologin säiliöön.

Tutustu ja tee tilaus ajoissa! Tilausaika päättyy 29.12.2017! Jos sinua kiinnostaa joku muu rotu tai sonni, otathan siinäkin tapauksessa yhteyttä PIKAISESTI tilasi jalostusasiantuntijaan tai Kaisa Sirkkoon, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 0400-614 084.

Sonniesittelyssä UUSI  : Brogach 4th of Craigowmill

 

 

 

calendar1

KALENTERI 2018

Ylämaankarja -aiheinen kalenteri taas saatavilla.
Riikka Palosen upeita kuvia highland cattle -naudoista löytyy jokaiselle kuukaudelle koko vuodeksi. Ystäville, yrityslahjana, omaan käyttöön - maanläheinen seinäkalenteri löytää aina paikkansa.

Juhlavuoden kunniaksi  10€/kpl (sis.alv) + postikulut.

TILAUKSET s-postilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

IMG 20170826 121006JÄMSÄ2017 Ylämaankarjanäyttely LA 26.8.2017

Suomen Highland Cattle Club ry:n kansallinen vuosinäyttely järjestettiin Jämsässä lauantaina 26.8.2017. Sää vaihteli aurinkoisesta tuuliseen ja sateiseen, highland cattle-rodun kotimaasta Skotlannista kotoisin olevan tuomarin mukaan sää Suomessa tuntui hyvin kotoisalta. Näyttelyn alkoi komealla säkkipillinsoitannalla Antero Perttunen, jonka jälkeen Faba Oskin Kaisa Sirkko avasi näyttelyn kertomalla rodun ominaisuuksista ja näyttelyiden merkityksestä.  Sirkon jälkeen Jämsän kaupungin terveiset toi kaupunginvaltuuston pj Merja Lahtinen. Lahtinen kertoi lähiruuan merkityksestä ihmisille ja toivotti onnea 20 vuotisjuhalvuottaan viettävälle SHCC ry:lle.

Näyttelyn tuomarina toimi arvostettu Mr Angus R. Mackay Skotlannista. Tuomari arvioi eläimet luokittain asettaen eläimet mieleiseensä paremmuusjärjestykseen. Tuomari valikoi voittajaeläimen monien osien perusteella: jalat, kestävä, toiminnallinen rakenne, sulava liikkuvuus, lihakkuus, sukupuolileima ja rotutyypilliset ominaisuudet. Luokkien voittajista valitaan Naaras Champion ja Reserve Naaras Champion sekä Uros Champion ja Reserve Uros Champion. Championeista valitaan vielä RotuChampion, jonka arvonimen sai tänä vuonna Seosamh of Brunnila, Brunnilan tilalta.

Ylös