logo shcc

logowwwHyvät Jäsenet!
SHCC ry:n uudet nettisivut ovat nyt käytössä!
Mikäli haluaette rekisteröityä JÄSENSIVUSTOLLE, täytyy teidän jäsenenä tehdä rekisteröinti. Vanhat salasanat eivät ole enää voimassa. Vanhoilta sivuilta ei siirry tietoja uusille sivuille, vanhan foorumin viestitekstit poistuivat. Myös eläinten myynti- ja/tai osto-ilmoitukset, siitossonnit , suoramyynti-ilmoitukset ym. ilmoitukset tulee tehdä uudestaan.

REKISTERÖITYMINEN UUSILLE SIVUILLE:
YHDISTYS-yläotsikon alta löytyy kohta LIITY JÄSENEKSI - REKISTERÖITYMINEN - Avaa sivu.
HUOM! Ellet ole vielä jäsen - suorita liittymis-ja jäsenmaksu ennen rekisteröitymistä, jäsenyys tarkastetaan ennen kuin tunnukset jäsensivustolle annetaan!
Ellei rekisteröitymis -sivu toimi tai antaa esiintyy virhekoodi - tarkista selain - suositellaan Mozilla Firefox.


REKISTERÖINTI otsikon alta löytyy täytettävät tiedot. KELTAISELLA merkityt kohdat ovat rekisteröitymisvaiheessa pakollisia. VIHREÄLLÄ merkitty kohta näkyy julkisesti profiilissasi. PUNAISELLA merkitty kohta ei näy profiilissasi. SINISESTÄ pallosta saat lisätietoja kentästä.  Pakolliset tiedot jotka näkyvät rekisteröidyttyäsi jäsensivuston profiilissa ja jäsenluettelossa, ovat NIMI, PUHELINNUMERO, PAIKKAKUNTA ja S-POSTIOSOITE .

Samalta tilalta voi useampi henkilö tehdä oman tilin omalla käyttäjätunnuksella (tilan tiedot tulevat olla samat) tai jäsentila voi tehdä yhteisen tilin. Tällöin Etunimi ja Sukunimi kohtiin voi laittaa kummankin nimen ja käyttäjätunnus voi olla esim. tilannimi. Käyttäjänimi on se nimi, joka näkyy kun esimerkiksi kommentoi foorumille.

KÄYTTÄJÄNIMEKSI
suositellaan omaa nimeä tai tilan nimeä. Nimen voi kirjoittaa esim. seuraavasti:
Taito Testaaja tai Testaajan Tila

JÄSENPALVELU =  on sama kuin markkinointimaksun maksaminen. Jos haluat jättää eläinten myynti-ilmoituksia tai suoramyyntitila -ilmoituksen, valitse MARKKINOINTIPALVELU jäsenpalvelukohtaan. Hinta on 35 euroa / vuosi. Markkinointipalvelun maksamalla tietosi näkyvät myös sivuston julkisella puolella.


Lue EHDOT ja kun olet tyytyväinen tietoihisi, lähetä ne eteenpäin painamalla kohtaa REKISTERÖIDY. Tämän jälkeen saat ilmoittamaasi sähköpostiin viestin, jossa on linkki, jota painamalla vahvistat rekisteröitymisesi.  Muistaa painaa linkkiä! 

Tämän jälkeen rekisteröinnin tiedot menevät eteenpäin ja kun sivustolle rekisteröintisi on varmistettu ja hyväksytty saat siitä uuden sähköpostin, jonka jälkeen voit kirjautua sivustolla esimerkiksi nettisivujen Etusivun kautta Kirjaudu-napista. Ellet saa jäsenenä hyväksymisestä sähköpostia - tarkasta ensin roskapostilaatikko - ota yhteyttä  tai MIKÄLI tulee muita  ONGELMIA REKISTERÖITYMISESSÄ, ota yhteys :  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  

Ohjeet foorumin, eläinpörssin ja suoramyyntitilojen käyttöön ja ilmoitusten ja viestien jättöön löytyy itse sivustolta Foorumilta kohdasta Aivoriihi. MIKÄLI tulee ONGELMIA FOORUMIN KÄYTÖSSÄ, ota yhteys suoraan jäsensivustolta FOORUMIN VALVOJAAN.

                                              

HYVIÄ HETKIÄ UUDEN SIVUSTON PARISSA!

 

Ylös