logo shcc
10.09.2016

Kangasmäen Highland luomutilan lehmiä ja eri ikäisiä hiehoja

Kangasmäen highlandin luomueläimiä on taas mahdollista hankkia omaksi. 

Myytävät eläimet on mahdollista valita melko suurestakin joukosta (nuoret lehmät,astutetut hiehot,2v.ja 1v.hiehot,kesän -17 hiehovasikat, myös emo + vasikka mahdollista ). Ainoastaan muutamat "kantaemot/hiehot" ovat ei-myytävien listalla. Pystymme kokoamaan juuri sinulle sopivan "aloituslauman".

Isänä suurella joukolla nuoria lehmiä sekä hiehoja on Eagle of Lakeus.Eagle oli Faban liharotuisten parhaat 2015-listauksessa Highland sonnien nro 2 sekä v.2016 nro3. kokonaisjalostusarvon perusteella. Jalostusarvo on tällähetkellä +17 perityttäen pieniä syntymäpainoja kasvuista kuitenkaan tinkimättä. Luonne on herralla täysi 10

Kesästä 2015 tilallamme astunut Wuoren Fergu on isänä osalla 2016 ja 2017 syntyneistä hiehoista. Fergu omaa komean rungon ja hyvän suvun: isänsä Donnchadh of Miuangairigh on Obanin luokkavoittaja, Virtual Highland Cattle Shown uroschampion sekä Seinäjoen vuosinäyttelyn uroschampion.

Molemmat sonnit ovat esitelty eläinpörssin "tilasonnit" osiossa.

Isinä meillä ovat vaikuttaneet myös mm. Okran varachampion v.2018 Uilleam of Brunnila ja Saksantuontisonnimme Cranach von Greenfield, joiden kuvat kotisivuillamme.

Olemme kasvattaneet highlandeja vuodesta 2003 ja tilamme kuuluu karjantarkkailuun sekä Nasevaan. Lisätietoja ja kuvia tilaltamme www.kangasmaenhighland.com sekä facebookista https://www.facebook.com/kangasmaen.highland

Olemme aina uusien kasvattajien tukena neuvojen ja vinkkien muodossa kasvatusuran alkutaipaleella.

Lisätietoja joko sähköpostilla taikka Merja 040-7569296

Lisätietoa

  • Syntymämaa: Suomi
  • Väri: -
  • Luokittelu: -
  • Status: luomu
  • Faba: karjantarkkailutila
  • Naseva: kyllä
  • Ett koe: -
Lataa Liitteet:

Sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa:

Ylös