logo shcc

Merja ja Jukka Kangasmäki

Kangasmäen Highland luomutilan lehmiä ja eri ikäisiä hiehoja

Olemme muutaman vuoden kasvattaneet omia laumojamme ja nyt on tultu siihen pisteeseen että Kangasmäen highlandin luomueläimiä on taas mahdollista hankkia omaksi. 

Myymme eläimiä MUUTAMIA kappaleita,jotka on mahdollista valita melko suurestakin joukosta (nuoret lehmät,astutetut hiehot,1v.hiehot,kesän -16 hiehovasikat). Ainoastaan muutamat "kantaemot/hiehot" ovat ei-myytävien listalla.

Isänä suurella joukolla nuoria lehmiä sekä hiehoja on Eagle of Lakeus,joka on esitelty sonnikansiossa.Eagle oli Faban liharotuisten parhaat 2015-listauksessa Highland sonnien nro 2 sekä v.2016 nro3. kokonaisjalostusarvon perusteella. Jalostusarvo on tällähetkellä +18 perityttäen pieniä syntymäpainoja kasvuista kuitenkaan tinkimättä. Luonne on herralla täysi 10. Isinä meillä ovat vaikuttaneet myös mm. Uilleam of Brunnila ja Cranach von Greenfield 

Olemme kasvattaneet highlandeja vuodesta 2003 ja tilamme kuuluu karjantarkkailuun sekä Nasevaan. Lisätietoja ja kuvia tilaltamme www.kangasmaenhighland.com sekä facebookista https://www.facebook.com/kangasmaen.highland

Lisätietoja joko sähköpostilla taikka Merja 040-7569296

Kangasmäen Highland

Highland cattle lihatuotteita tilamyymälästä sopimuksen mukaan. www.kangasmaenhighland.com

Wuoren Fergu

Rakennearvostelun mukaan rungoltaan kaikin puolin mallikas Fergu on runsaasti näyttelymenestystä saavuttaneen Donnchadh of Miungairighn poika. Isän rungon mallia on jo kasvateltu kiitettävästi ja odotammekin Fergun tulevilta jälkeläisiltä pitkää runkoa sekä lihakkuutta. Ensimmäiset vasikat syntyvät keväällä 2016. 

Eagle of Lakeus

Faban listaamien liharotuisten eläinten parhaat 2015 listalla Highland sonnien nro 2 kokonaisjalostusarvon perusteella !

Kiltti ja rauhallinen, työnsä tunnollisesti hoitava, tilan huomaamaton mutta tärkeä työmies! Periyttää pieniä syntymäpainoja kasvuista kuitenkaan tinkimättä. Sopii siten hyvin myös hiehoille. Tulossa myyntiin kesäkauden 2016 jälkeen. Helpon luonteensa vuoksi sopii myös aloitteleville kasvattajille. 

Ylös