logo shcc
logowww
OTA YHTEYTTÄ ROTUYHDISTYKSEEN !

Suomen Highland Cattle Club ry. Jäsentiloja yhdistyksessä oli vuoden 2017 alussa 252 kappaletta. Samaan aikaan Suomessa oli noin 14 000 ylämaankarjan nautaa.

vk kaikkiSuomen Highland Cattle Club ry. julkaisee vuosikirjansa joka toinen vuosi. Kirjaan kootaan tapahtumia ja toimintoja, käsitellään laajasti ylämaankarjan rotua ja kasvatusta ja niiden ympärille liityviä asioita. Järjestyksessään kuudes vuosikirja julkaistaan maaliskuussa 2018, aikaisempia painoksia on tilattavissa tuotteet -sivultamme.

Kasvattaja tuo itsesi esille tilamainoksen avulla : TILAMAINOS -mediakortti

Yritykset - olette tervetulleita mainostamaan tuotteita ja palvelujanne vuosikirjassamme: YRITYSMAINOS -mediakortti

ElinajaImuri2Suomen Highland Cattle Club ry. on yhteistyössä suomalaisten maatilataloutta ja karjankasvatusta edistävien ja ohjaavien järjestöjen sekä ulkomaisten highland-yhdistysten kanssa.

logowwwYhdistykseen voi liittyä jäseneksi suorittamalla liittymis -ja jäsenmaksun.
(liittymismaksu 35,00e + v.2016 jäsenmaksu 40,00e)

Tilinumero: FI42 5154 3020 0400 74
Saaja: Suomen Highland Cattle Club ry.
Summa: 75,00e
Selite: Jäsenen ja tilan nimi sekä osoite.

liity jaseneksi

foorumiFoorumi on jäsenten oma keskustelukanava.
Tästä Foorumiin

Ylös